Hete bliksem

Uit je pakket

  • 800 gr aardappels
  • 500 gr appels
  • 1 grote ui

Zelf toevoegen

  • Klont boter
  • Scheutje melk
  • Peper en zout
  • Kaneel

Bereiding

  • Schil de aardappels en snijd deze in grove stukken.
  • Schil de appels, pel de ui en snijd beide in stukjes.
  • Verhit een pan met water op het vuur. Voeg de aardappels en ui toe en na 5 minuten de appels. Kook in totaal ca. 15 minuten tot de aardappels gaar zijn.
  • Giet vervolgend af en doe ze terug in de pan.
  • Pureer met een stamper fijn en maak de stamppot smeu├»g met een klont boter en melk.
  • Breng de hete bliksem op smaak met peper, zout en een snufje kaneel.

Tip van de chef

Voeg wat rucola sla toe en/of serveer het met stoofvlees

Dit is een recept van Koks op Maat .
Het recept is halal.
Bekijk ook eens hun website www.koksopmaat .nl

Delen?

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via Linkdin
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ┬╗
Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks updates over onze acties en het assortiment